Magnolia

Besöksadress: Malma Bredöl 115, 465 91 Nossebro Telefon: 0512-32535

Alla är välkomna

Vi vill att alla gäster skall trivas på Magnolia! Vi har plana golv förutom en liten höjdskillnad från entréhallen, och stora utrymmen som underlättar för funktionshindrade och barnvagnar. Även borden som vi tillverkar själva är handikappsanpassade och saknar "sarg" på undersidan, vilket underlättar för rullstolar att komma intill bordskanten.

Handikappstoalett finns innanför entréhallen, och våra vanligtvis självstängande ytterdörrar kan krokas upp i öppet läge vid passage av rullstolar.

Vi har några smala gångar ute i trädgården där en rullator/rullstol inte kommer fram, och det finns även en del trappor för att ge en trevlig och omväxlande trädgård, men det finns även alternativa gångar som det går att komma runt på med rullstolar och rullatorer.

Många av gångarna är annars gjutna för att öka framkomligheten, och nya Lyxpromenaden där hälften är under tak är en upplevelse även för handikappade.

Ute i trädgården finns en hel del sittplatser både i sol och skugga, där man kan slå sig ner för att vila en stund och njuta av trädgårdens färgprakt och rofyllda atmosfär som ger tid för eftertanke.

Framför entrén finns parkeringsplatser för funktionshindrade och plats för av-/påstigning från bussar och bilar.

Har ni speciella önskemål eller frågor inför ert besök, tveka inte att kontakta oss!


Denna hemsida är optimerad för moderna webbläsare som Firefox, Chrome, Safari och Internet Explorer 9+