Magnolia

Besöksadress: Malma Bredöl 115, 465 91 Nossebro Telefon: 0512-32535

Utställningar

Utställning av egenproducerade artiklar

I hela anläggningen visar vi egenproducerad inredning som bara visas och säljs här i vår anläggning.

Scrapbookingutställning

Här ser ni olika exempel på det stora utbudet av möjligheter att skapa av materialet vi säljer i butiken.

Trollriket

Utmed Västra promenaden har vi installerat en trädgårdsutställning med troll bland mossa och ormbunkar.

Pelargonutställning

Det finns så många sorters pelargoner med imponerande variation på växtsätt, blad, doft och blomning. Över 300 sorter blommar i utställningen.

Dahliautställning

350 sorters dahlior i trädgården som är markerade med namn så ni kan välja ut era favoriter. Totalt cirka 6500 dahliaplantor satta som ger en enorm färgprakt. Börjar blomma i juli och ger ett fantastiskt färghav i augusti till september.

Fuchsiautställning

75 olika sorters fuchsior med en otrolig variation på blommor, blad och växtsätt. Börjar blomma i maj, men den stora blomningsperioden är juni till september.

Liljeutställning

Vi har 75 olika sorters liljor från 20cm till 1,5m höga och en del av dem luktar underbart! I juni blommar en del låga sorter, men liljorna praktmånad är juli. Se 3000 liljor blomma hos oss i år. Vi har utökat antalet kraftigt eftersom vi och besökarna gläds åt den kraftfulla färgprakten som de ger. Det är stimulerande att kunna visa upp så många sorter och varianter eftersom det är få som sett detta.

Inspirationsutställning

Inspirationsutställning om tillverkning av halsband och armband. Se exempel och idéer om hur de knyts och tillverkas. Mycket av materialet kan köpas i butiken.

Historisk miniutställning

Historisk miniutställning om brott och straff uppsatt av Mats Thuresson som är med i föreningen SHIR som är stationerade här på Magnolia och visar mer i officersmässen i ladan.

Soffutställning

Njut av våra soffor med egen design och tillverkning. Vi har dem utplacerade utmed våra olika promenader inomhus och ute i trädgården. De har blivit ett populärt inslag för att titta på, fotograferas och sitta ner för en stunds njutning. Varva ner, njut, upplev.


Denna hemsida är optimerad för moderna webbläsare som Firefox, Chrome, Safari och Internet Explorer 9+